I TryvannWyller har vi fått hjelp av Antra til flere ting, blant annet Snowsat snødybdemålingssystem.

Vi holder til i Oslo, og snøforholdene kan være ganske varierende. Derfor kan det være vanskelig å til enhver tid vite hvor mye snø som er under maskinen, om det for eksempel er 10, 20 eller 80 cm under prepareringsmaskinen. Systemet vi har kjøpt av Antra er helt nødvendig for at vi skal greie å holde skibakkene åpne. Vi til enhver tid oversikt over hvilken snødybde vi har, og hvordan bakkene kan vedlikeholdes med maskinene.

Før vi kjøpte Snowsat ble vi med ned til Tyskland for å se utstyret i bruk, og vi fikk et veldig godt inntrykk. Vi har vært svært fornøyde med produktet! Snowsat er en revolusjon i alpinbransjen, og den nye teknologien gjør det til et mye smartere og bedre arbeidsverktøy. Systemet er stabilt og bra, og anbefales!

Vi opplever prosessen med Antra som veldig god. Vi har et langt kundeforhold med dem gjennom 23 år, og vi har en direkte og fin tone. Vi føler at vi kan snakke åpent om utfordringer og problemer.

Antra har dedikerte medarbeidere innenfor forskjellige arbeidsområder. De er serviceinnstilte, og vi har god kommunikasjon om vedlikehold og service på utstyret. Det er praktisk for oss at de ligger nær oss geografisk, og det er lett å ringe dem og spørre om bistand. De passer også på å kontakte oss med jevne mellomrom for å høre om vi trenger vedlikehold, og det setter vi pris på.

Mads Mørch, ansvarlig for snø og preparering