Service og

reservedeler

 Mange av våre kunder vil argumentere for at vi tilbyr bransjens beste service.
Dersom uhellet først er ute, sørger våre servicemekanikere og vårt velutstyrte delelager for at din nedetid blir så kort som mulig.

I tillegg til eget verksted, har vi 5 velutstyrte servicebiler som kontinuerlig er på veien. Vi har også 2 servicepartnere, plassert i Trøndelag og på Vestlandet. Norbeck Ent AS på Oppdal kan bistå med alt innen graving, grunnarbeid og oppretting av hus og hytter, og de har nå også god erfaring i tråkkemaskinbransjen. De ansatte jobber målrettet for at kunder skal føle seg ivaretatt fornøyd med deres tjenester. H-Mek er forhandler for Norwegian Agro AS i distriktet Midthordaland til sørsiden av Sognefjorden, og med tre servicebiler og godkjent traktorverksted, er de klare for oppdrag både med landbruk- og anleggsutstyr.

I vintersesongen (ca 1. desember – 1. mai) har vi vakttelefon fra 08-24 som er bemannet av våre mekanikere og delelagermedarbeidere.

I sommerhalvåret legger vi opp ruter for gjennomføring av service og/eller teknisk kontroll ute hos kunder. Ta kontakt med oss for bestilling og pris.

Vi er stadig på utkikk etter dyktige mekanikere som ønsker nye og spennende utfordringer!

 

Reservedeler

+47 67 92 00 90 (Valg 1)

delelager@antra.no

 Vakttelefon (Vintersesong)

Tjenesten vil bli fakturert.

Skulle du ha behov for hurtig assistanse utenom våre åpningstider, kan du kontakte oss på vår vakttelefon.

+47 67 92 00 90 (Valg 9)

Online bestilling

Her kan du søke i online delebøker og legge inn din egen bestilling. Tjenesten krever innlogging, og du trenger ditt kundenummer for å opprette brukerprofil. Merk! Dette er ikke en direktebestilling hos vår leverandør. Bestillingen formidles og leveres via oss.

→ Logg inn her

Ta kontakt

Adresse

Jeksleveien 47, 2016 Frogner

Åpningstider

Hverdager 08 – 16

Kontakt oss