Skiarenautstyr

LISKI

I mer enn 50 år har italienske LISKI vært en av  verdens ledende produsenter av alle typer skiarenautstyr med sitt fullsortiment til alpint, langrenn, snowboard, biathlon, hopp osv., samt sikkerhet og merking til alle typer løyper og skiområder over hele verden.  Antra er stolt eneleverandør i Norge.

Utallige OL og VM er avviklet med LISKIs produkter, vi nevner her også vårt eget VM i Oslo 2011 og UngdomsOL på Lillehammer i 2016. 

LISKI legger meget stor vekt på sikkerhet og riktig teknologi, samarbeidet med  universiteter, teknologiske institutt,laboratorier og ekspertise, sikrer topp kvalitet på gjennomtestet materiale.

Produktene du finner i LISKIkatalogen er et resultat av forskning, teknologi, konkurranseånd og lidenskap, som gir trygghet og glede til deg som bruker.

OL eller klubbmesterskap; polstringer eller nett og merking, kvalitetsproduktene fra LISKI dekker dine behov.  Passer ikke våre standardmodeller deg, produserer vi etter dine mål og tegninger.

 Vi leverer TS-polstringer fra spanske TATAMSport, et tynnere og lettere alternativ til tradisjonelle polstringer.

 

GEA 

Italienske GEA har 20 års erfaring med design og utvikling av områder for sport og lek i Europa, og vi er glade for å kunne komplettere vår produktrekke med nettopp GEA i vårt mål om å bli totalleverandør av maskiner og utstyr til ditt skisenter.

Det er ikke lenger nok med velpreparerte løyper. Et stadig større ønske om  aktiviteter for å underholde hele familien, skaper behov for trygge og morsomme løsninger for barn i alle aldre.  GEA har utvalget; fra de enkleste figurer og buer til avansert videolek, vi hjelper deg med design og tilpasning til ditt område, figurer og portaler kan leveres med dine logoer og særpreg.  Hensynet til sikkerhet og miljø er selvfølgelig ivaretatt på aller beste måte! Ta kontakt, så hjelper vi deg med å gjøre ditt område mer attraktivt!