menu +

Preparerings- og løypemaskinerPistenBully Paana er en løypemaskin som forenes smidigheten til en liten maskin med egenskapene til en stor maskin. PistenBully Paana passer utmerket for krevende snø-og terrengforhold.
Maskinen preparerer et førsteklasses spor under alle forhold, til og med frosset våt snø eller is. Belteribbene er produsert i herdet stål, noe som gjør det mulig og preparere løyper på snøfattig forhold. En lav profilform på belteribbene gir et utmerket feste og skader ikke underlaget dyperer enn nødvendig.

Konstruksjonen på PistenBully Paana er tilrettelagt for krevende forhold, noe som gjør denne maskinen meget driftsikker. Dette merkes både på innkjøpspris og på de årlige driftskostnadene. Selv om PistenBully Paana er utviklet for krevende forhold, er ikke det viktigste elementet glemt, nemlig løypekjøreren. Førermiljøet er gjennomtenkt og ergonominsk. Betjenings funskjoner er plassert slik at førerens bevegelser reduseres til et minimum.

Kässbohrer kjøpte i 2007 den Finske maskinprodusenten Latukone OY, som produserte Paana. Produskjonen av PistenBully Paana er flyttet til fabrikken i Tyskland.

PistenBully Paana  Last ned brosjyre ››

TIL TOPPEN